headershadow

Latest Blogposts

50 Groene Smoothies in een Handomdraai (TIP!)

Ik ben zeer te spreken over smoothies. Ik kan gerust stellen dat ik een smoothie fan ben, en dan specifiek groene smoothies. Het drinken van groene smoothies is een supere manier om je lichaam maximaal te ondersteunen in alle processen om je lichaam vitaal te houden.

Het boost je weerstand, geeft enorme energie, reinigt intern en je kan er ook nog eens van afvallen. En dat allemaal door lekkere groene smoothies te drinken!

Ik heb zeer recent het boekje '50 groene smoothies in een handomdraai' van Marjolijn Verkaik gekocht. Een super handig E-book met waardevolle informatie en 50 recepten van heerlijke groene smoothies. Zij bouwt het op van 'beginners' naar 'medium drinkers' en van daaruit naar 'gevorderden'. Ook geeft zij bij de recepten tips en 'wist je datjes', erg leuk en handig. Iedereen kan hier dus mee starten. Maar ook als je al gestart bent is dit erg handig want er staan heerlijke recepten in.

Dus wil jij je weerstand verhogen? Wil jij meer energie? Wil jij intern reinigen of kilo's kwijt? Dan kan ik je dit boekje absoluut aanraden!

Klik HIER om het E-book direct te bestellen.

Zie hieronder een leuk filmpje van Marjolijn waarin zij uitlegt wat een groene smoothies is, wat de voordelen zijn en hoe je direct kunt starten.

Gezonde groet!

Stijn
GezondBenJij!

Stijn is oprichter en eigenaar van GezondBenJij. Stijn heeft een passie voor een gezonde lifestyle. Hij ziet teveel mensen om zich heen die met energietekorten stoeien en dit kan vaak simpel opgelost worden met voeding die je snel en meer energie geeft. Ook streeft hij naar betere liefdevolle relaties met alles en iedereen om zich heen, inclusief zichzelf. "Het wordt tijd dat we onze eigen gezondheid weer volledig in eigen hand gaan nemen", aldus Stijn.
Meer over

0 reacties op “50 Groene Smoothies in een Handomdraai (TIP!)

Plaats een reactie


*