headershadow

Latest Blogposts

8 Romantische Dingen Die Je Kan Doen Na Een Stomige Sex sessie

8 romantische dingen die je kan doen na een stomige sex sessie....

1. Eten in bed. Sex is een work-out, een behoorlijke ook. Je verbrand behoorlijk wat calorieën en je lichaam snakt naar energie. Maak een lekker maaltje en eet dit samen in bed op.

2. Praten. Jullie zijn beiden in een goeie mood, dus praten zal de communicatieve band versterken. Snij geen zware topics aan, dat zal de sfeer bederven, hou het licht.

3. Maak samen foto's. Het beste moment om samen foto's te nemen is na een stomige sex sessie. De sfeer is goed en vaak is men vrolijk/melig. Als je een orgasme hebt gehad heeft je huid ook een bepaalde gloed voor zon 10 minuten, en deze zal je dan ook zeker terug zien op de foto!

4. Lekker knuffelen. Direct in slaap vallen is natuurlijk vrij saai. Pak hem/haar lekker vast en knuffel. Of je nou TV kijkt samen of gewoon lekker ligt en wat praat doet er dan niet toe. Be touchy!

5. Herverbinden. Er zijn verschillende manieren om je weer te verbinden met je partner. Je kan praten, knuffelen enz. Maar soms is het gewoon fijn om in stilte naar elkaar te kijken en niets te zeggen. Probeer maar eens.

6. Lachen. Wie houdt er niet van lachen? Vrouwen houden van mannen met humor en visa versa. Maak grapjes met elkaar en laat elkaar lachen. Lachen is een krachtige manier om dichter bij elkaar te komen.

7. Praat over de toekomst. En let op! Ik heb het niet over jullie toekomst samen, maar de toekomst in het algemeen. Je kan je plannen en dromen delen. Dit is ook een manier om elkaar te leren kennen. Zeker als het een one-night-stand is .

8. Kijk een leuke film. Samen een film kijken na jullie intimiteit is een goed idee. Vermijd serieuze of droevige films. Een comedy zal wonderen verrichten.

DEEL dit met je vrienden via onderstaande social-media tool en inspireer elkaar!

Stijn

GezondBenJij!

Stijn is oprichter en eigenaar van GezondBenJij. Stijn heeft een passie voor een gezonde lifestyle. Hij ziet teveel mensen om zich heen die met energietekorten stoeien en dit kan vaak simpel opgelost worden met voeding die je snel en meer energie geeft. Ook streeft hij naar betere liefdevolle relaties met alles en iedereen om zich heen, inclusief zichzelf. "Het wordt tijd dat we onze eigen gezondheid weer volledig in eigen hand gaan nemen", aldus Stijn.
Meer over

0 reacties op “8 Romantische Dingen Die Je Kan Doen Na Een Stomige Sex sessie

Plaats een reactie


*