headershadow

Latest Blogposts

HIV-virus niet de veroorzaker van AIDS (LEESTIP!)

Zelfonderzoek

Afgelopen dagen ben ik er voor mijzelf achter gekomen dat het HIV-virus (immuundeficiëntie virus) uit zichzelf helemaal geen Aids(immunodeficiëntiesyndroom) veroorzaakt en dat het een grote criminele fraude zaak is die al jaren door wetenschappers, biologen, virologen en de farmaceutische industrie in stand wordt gehouden. Hetzelfde verhaal als met kanker. Waarom? Belangen, macht en geld. Zieke mensen betekend cashen, en niet zon beetje ook. Ook hierin, net zoals met onze voeding, worden we in angst gehouden. Ik heb mijn antwoorden gekregen uit de documentaire 'House of numbers', een lezing van Dr. Robert Willner en een interview met arts/viroloog Luc Montagnier. Dr. Robert Willner, zelf arts, heeft zichzelf meerdere keren bewust, voor de camera, geprikt met HIV geïnfecteerd bloed. Dit om aan te tonen dat het HIV-virus op zichzelf niks doet. Ik liep zelf al jaren met vragen. Het voelde niet goed voor mij en uiteindelijk, na enige research, zijn mijn vragen beantwoord. Ik ben mij er van bewust dat dit een zeer gevoelig onderwerp is, maar ik heb toch besloten het te delen. Ik vind dat een ieder dit moet weten. Uiteraard is dit mijn persoonlijke waarheid en daar hoeft niet iedereen het mee eens te zijn.

HIV-virus niet schadelijk

Het HIV-virus bestaat wel, maar veroorzaakt, blijkbaar, helemaal geen schade en wordt gewoon door het lichaam opgeruimd, net zoals alle andere virussen. HIV veroorzaakt dus geen Aids. Bestaat Aids dan wel? Ja. Hoe krijg je dan Aids als je het niet krijgt door het HIV-virus? Dit kan door een aantal dingen. Onthoudt dat Aids een immuniteitsziekte is en koppel Aids in je hoofd even los van het HIV-virus. Dit maakt het makkelijker te begrijpen en ze hebben toch niets met elkaar te maken. Ik merkte bij mezelf dat die twee zo onlosmakelijk aan elkaar verbonden waren door de jarenlange foutieve informatie die ik overal gekregen heb, al sinds jongs af aan op school. Aids is dus een immuniteitsziekte. Gelukt? There we go.

Hoe krijgt men AIDS?

 

  1. Uithongering, infectieziekheid door slechte hygiëne en andere extreme verstoringen(malfunctions) in het lichaam. Vandaar dat Afrika, Azië en Zuid-Amerika het hoogste Aids geïnfecteerden hebben en Europa de minste. De immuunsystemen van vele mensen liggen simpelweg zo goed als plat.
  2. Zidovudine drug(engels AZT): dit is een chemische legale drug die wordt voorgeschreven door artsen aan HIV geïnfecteerden. Ook in Nederland! Je overlijd dus niet aan Aids maar aan de medicijnen die je immuunsysteem plat leggen. Zie http://en.wikipedia.org/wiki/Zidovudine
  3. Straat drugs(heroïne, cocaïne, XTC, pillen, poppers enz enz) Let op! Alcohol is absoluut ook een drug die je immuunsysteem verlaagd!
  4. Radiatie/Chemotherapie(elimineert DNA, elimineert leven, elimineert witte bloedcellen die zorgen voor bescherming tegen indringers zoals bacteriën, schimmels, parasieten en virussen)

hiv-virusNegatief getest

Al de bovengenoemde oorzaken kunnen dus leiden tot een extreme immuniteitsziekte, genaamd Aids. Het HIV virus heeft hier helemaal geen drol mee te maken en is hier dus ook niet de boosdoener van. Aids is dus op zichzelf geen ziekte maar een verzameling ziektes wat men te samen Aids noemt. Vrij vaag dus. HIV is een mild virus dat het lichaam gewoon zelf weer opruimt. Er lopen dus volop mensen op aarde rond die Aids hebben, maar als je bloed van ze zou testen zou de test makkelijk Negatief uit kunnen vallen, en dat is dan natuurlijk vreemd en klopt niet. Vele mensen sterven nog sneller aan Aids omdat de chemische medicatie die ze krijgen het immuunsysteem nog verder plat legt.

 

Op een gegeven moment wordt er aan de Franse arts/viroloog Luc Montagnier(mede ontdekker van het HIV virus) gevraagd of Aids opgelost kan worden in Afrika door goede gezonde voeding, schone sanitaire voorzieningen en schoon drinkwater en hij zegt: 'I would think so'. En deze man is geen koekenbakker en ontving zelfs de nobel prijs in de geneeskunde in 2008. Google zijn naam maar eens.

Waarom denk je dat de wereld Afrika(maar ook Azië en zuid-amerika) nooit hebben geholpen met het Aids probleem? Er valt simpelweg geen winst te behalen. Waarom zouden ze? Mensen daar denken dat ze Aids remmers nodig hebben, maar het enige wat ze nodig hebben is betere leefomstandigheden en dan zouden ze allemaal kans maken om te genezen. Dit is natuurlijk schokkend.

Alle constateringen die ik hier beschrijf komen terug in de drie onderstaande filmpjes. De documentaire 'House of numbers', de lezing van Dr. Robert Willner en de woorden van arts/viroloog Luc Montagnier. Dit zijn dan ook mijn bronnen die voor mij absoluut geloofwaardig zijn. Vooral de manier hoe Dr. Robert Willner het brengt komt bij mij direct binnen. Dit voelt als waarheid voor mij.

Iedereen zou dit moeten zien en dit zou op scholen verteld moeten worden. Het is diep triest dat mensen dit in stand houden voor belangen, macht en geld. Hoeveel is er al niet gedaan om dit probleem op te lossen? Hoeveel geld is er al niet geïnvesteerd in onderzoeken? Hoeveel mensen hebben zich al niet belangeloos ingezet? Hoeveel mensen zijn er al niet voor niks gestorven?

Hebben we enig idee hoe groot deze fraudezaak is? Dit is bewuste en jarenlange genocide, net als kanker. Want ook dit kan naar mijn mening, mits tijdig geconstateerd, ook op natuurlijke wijze genezen worden.

De waarheid zal uiteindelijk zegevieren. Niks zal achterblijven in deze cruciale tijden.

Hierbij de filmpjes die je absoluut moet zien.

 

Stijn

 

 

 

 

 

 

 

 

Stijn is oprichter en eigenaar van GezondBenJij. Stijn heeft een passie voor een gezonde lifestyle. Hij ziet teveel mensen om zich heen die met energietekorten stoeien en dit kan vaak simpel opgelost worden met voeding die je snel en meer energie geeft. Ook streeft hij naar betere liefdevolle relaties met alles en iedereen om zich heen, inclusief zichzelf. "Het wordt tijd dat we onze eigen gezondheid weer volledig in eigen hand gaan nemen", aldus Stijn.
Meer over

0 reacties op “HIV-virus niet de veroorzaker van AIDS (LEESTIP!)

Plaats een reactie


*